Logo Whiteboard-Express

Whiteboard nieuws

whiteboardEen whiteboard is ontzettend handig voor op school of op kantoren. Je kan een whiteboard bij diverse bedrijven halen, maar zelf kies ik altijd voor www.whiteboard-express.nl. Dat komt omdat zij beschikken over een fantastische service. Je krijgt namelijk de volgende dag al jouw whiteboard binnen en alle producten zijn gemaakt van goede materialen. Dit zorgt ervoor dat zij gemiddeld een 9,2 krijgen als klantbeoordeling.

Klanttevredenheid is erg belangrijk. Whiteboard-Express neemt dit serieus en dat is aan alles te merken. Het betaalproces is namelijk erg gemakkelijk en het betalen is goed beveiligd. Het is daarom ook echt een aanrader om een een kijkje te nemen op de pagina ”Whiteboard nieuws”.

Geweldige service

Wederom had Whiteboard-Express een geweldige service in petto. Binnen een dag kwam mijn bestelling binnen. Alles wordt keer op keer netjes afgeleverd en daar hecht ik enorm veel waarde aan. Kwaliteit heeft zo zijn prijs en dat is maar goed ook. Ondanks het goede materiaal wat zij leveren, hanteren zij scherpe prijzen en als je dat vergelijkt met concurrenten al helemaal.

Als er vragen zijn over een bepaald product is Whiteboard-Express telefonisch en via de mail bereikbaar. Zij staan je graag te woord!