logo

Vervoerd door taxi Breda

taxi bredaEen paar maanden geleden ben ik samen met mijn vader een avondje erop uit geweest in Breda. Zo gingen we naar een voetbalwedstrijd van de club NAC Breda. Een club die meespeelt in de Eredivisie en daarom onder het professionele voetbal valt. De kaartjes voor de wedstrijd hadden we gekregen van een zakenrelatie van mijn vader. Toen hij vroeg of ik mee wilde gaan naar de voetbalwedstrijd, zei ik meteen ‘’Ja’’.  Een leuk potje voetbal wilde ik tenslotte niet missen. De avond waarop we naar de voetbalwedstrijd gingen verliep erg goed. Een mooie wedstrijd met vele doelpunten. Nadat de wedstrijd was afgelopen besloten ik en mijn vader de taxi te pakken. Dit omdat de bussen overvol zaten.

‘’Werden zeer vriendelijk ontvangen’’

De taxi waarmee we terug naar huis reden was taxi Breda. Deze stond al in de buurt van het stadion te wachten. Toen mijn vader en ik instapte, werden we zeer vriendelijk ontvangen door de chauffeur van taxi Breda. Tijdens de rit hebben we nog een leuk gesprek gehad met de chauffeur. De rit verliep erg veilig en vooral comfortabel. Voordat we het wisten waren we al op de plaats van bestemming. We bedankte de chauffeur en rekende af. Alle eisen waaraan een goede taxi moet voldoen, voldeed taxi Breda. We konden dan ook geen enkel minpuntje bedenken. Een volgende keer kiezen we zeker weer voor taxi Breda. Ze hebben ons tenslotte niet teleurgesteld!