logo Ultrasport

Sporten Nijmegen doe je bij Ultrasport

trainenBen je op zoek naar een ruime sportschool met veel keuze in apparaten en trainingen? Om te sporten Nijmegen ben je bij Ultrasport aan het juiste adres. Met meer dan 1000m² en 100+ machines is er altijd wat te doen. Er is altijd begeleiding in de zaal aanwezig om je te helpen bij het trainen. Ook willen wij dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Ultrasport zit gevestigd in Nijmegen, in de wijk Oosterhout. Dit is makkelijk te bereiken voor mensen uit de omgeving Arnhem, Nijmegen,

Healthcentrum sporten Nijmegen

Naast het trainen heeft Ultrasport meerdere voorzieningen waarbij je terecht kunt zoals een sauna, zonnebank, fysiotherapie en sportmassage. Het is fijn dat er verschillende faciliteiten zijn onder één dak. Bij sommige abonnementen zitten de sauna en/of zonnebank bij inbegrepen. Ook heeft Ultrasport een Lifestyle coaching. Op deze manier kun je leren hoe om te gaan met bijvoorbeeld voeding. Het is namelijk net zo belangrijk om te denken aan de juiste voeding als te sporten.

Vragen over sporten Nijmegen?

Heb je vragen over de lessen, over de trainers of andere vragen over sporten Nijmegen? Neem gerust contact op via de website, hier staat een contactformulier die is in te vullen. Doorgaans wordt hier binnen een dag een passend antwoord op gegeven. Ook kun je even bellen of mailen naar Ultrasport. Met meer dan 20 jaar ervaring weten zij hoe ze je kunnen helpen met het behalen van je doelen. Zij staan klaar om u te kunnen helpen.