rondomwerk

Op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding

Ik werk sinds een aantal jaar bij een bedrijf bij mij in de buurt. Ik heb gestudeerd aan het HBO in Arnhem en ik heb hier ook mijn diploma behaald na een aantal jaar te hebben gestudeerd. Na het behalen van mijn studie kwam ik erg gemakkelijk aan het werk. In het begin ging ik ook elke dag met plezier naar mijn werk toe en vond ik het erg leuk werk om te doen. Na een overlijden is bij mij in de familie verloor ik ook de motivatie om aan het werk te gaan. Mijn verzuim was erg hoog en ik functioneerde niet meer goed. Daarom leek het mij en mijn werkgever een erg goed idee om op zoek te gaan naar een loopbaanbegeleiding.

loopbaanbegeleiding

Website van Radom Werk  

Toen ik thuis kwam van het werk ben ik direct op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf die goede loopbaanbegeleiding aanbiedt. Ik kreeg erg veel zoekresultaten en ik heb vervolgens een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken. Nadat ik dit een tijdje ahd gedaan kwam ik terecht op de website van Radom Werk. De website is erg  overzichtelijk en je kan er erg veel informatie vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie die op de website stond vermeld sprak mij super erg aan waardoor het mij een goed idee leek om contact op te nemen met het bedrijf. Ik had het idee voorgelegd aan mijn werkgever en hij was het hier mee eens nadat hij de website had bekeken. Na een aantal gesprekken besloten we om mij een andere functie binnen het bedrijf te geven. ik ga nu weer elke dag met plezier naar mijn werk toe door Radom Werk.