Escape Room Nijmegen

Op zoek naar een Escape Room Nijmegen

Wanneer u op zoek bent naar een Escape Room Nijmegen, dan zult u langs moeten komen bij Escape Room Gld. De perfecte plek voor een spannend en uitdagend teamuitje.

Kamers

Wij bij Escape Room Gld beschikken over 2 verschillende kamers. ‘’De kerkers’’ en ‘’De nachttrein’’. De kerkers is meer een horror kamer. Daar moet je wel een beetje tegen horror achtige dingen kunnen. De nachttrein is meer een avontuurlijke kamer. U belandt in een trein waar niks mee aan de hand lijkt. Alleen later in de rit gaat alles gruwelijk mis en ben jij degene die het moet oplossen. De nachttrein wordt eigenlijk wel vaker gespeeld dan de kerkers. Misschien houden mensen over het algemeen meer van avontuurlijke kamers dan van echte horror kamers.

Interesse?

Heeft u interesse om een kamer te bezoeken, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via de telefoon of via de mail. Ook kunt u via de website meteen een afspraak maken. Op onze site zijn ook de openingstijden te vinden. Bel wel tussen de openingstijden in anders is er een kans dat het niet mogelijk dat we antwoorden.