HostedXL Logo

Geïnteresseerd in straalverbinding? Ga naar HostedXL!

straalverbinding

Heeft u weleens gehoord van straalverbinding? Deze verbinding zal ervoor zorgen dat u een snelle en betrouwbare internetverbinding heeft, zelfs wanneer er geen glasvezel of breedbandinfrastructuur in de buurt aanwezig is. Hosted XL kan het voor u realiseren.

Over de straalverbinding

Wanneer u kiest voor een straalverbinding, kan deze tot 75 kilometer overbruggen. De enigste beperking van de straalverbinding is de kromming van de aarde. Bij een straalverbinding moet er altijd een zichtlijn tussen beide eindpunten te zien zijn. Wanneer deze te zien is, behoort deze straal tot een van de snelste verbindingen. De installatiekosten zijn daarnaast ook veel minder dan de installatiekosten van glasvezel. Ook zijn de straalverbindingen leverbaar met een up- en downloadsnelheid tot wel 100 mb/s.

Straalverbinding in een buitengebied

Veel bedrijven en organisaties kiezen voor straalverbinding wanneer zij op een bedrijventerrein zitten of gelegen zijn in een buitengebied. Hier is het zeer kostbaar om glasvezel aan te leggen aangezien de afstand naar een wijkcentrale te groot is voor een andere breedbandverbinding. Daarnaast is een straalverbinding ook erg ideaal voor de recreatiesector. Vaak zitten er in de buitengebieden campings, jachthavens en bungalowparken en kunnen zij goed gebruik maken van de aangelegde straalverbinding.

Offerte aanvragen voor de straalverbinding

Bent u geïnteresseerd in de straalverbinding? Dan wilt u hier vast meer informatie over weten zoals de prijs. De prijs kunt u gemakkelijk opvragen via de knop ‘vraag offerte aan’ op de website van Hosted XL.