Logo https://www.sa-vastgoed.nl/

Een huis kopen in Polen

Ik heb zelf 10 jaar lang in het vastgoed gezeten.Ik kocht huizen in Nederland op die toe waren aan een verbouwing en dus opgeknapt zouden moeten worden. Ik knapte deze woningen op en verkocht ze door met een aanzienlijk grote winst. Ik wilde mijn geld graag gaan investeren. Ik was op zoek naar een goede manier om dit te doen. Ik ging daarom op zoek op het internet. Ik kreeg erg veel resultaten met onder andere het investeren in appartementen en restaurants. Ik zag ook een bedrijf die zich bezighoud met het vastgoed. Er was informatie te vinden over een huis kopen in Polen.

 

Website

Op de website van Sa vastgoed was erg veel informatie te vinden over waar het bedrijf voor staat en wat ze belangrijk vinden en de investeerders kunnen bieden. Ze beleggen onder andere in stukken grond. Op de website staat vermeld dat het CBS voorspeld heeft dat de populatie in Nederland tot 2040 aanzienlijk zou blijven groeien. Hierdoor zou er steeds meer vraag komen naar bouwgrond om woningen voor deze mensen op te kunnen bouwen. Wanneer je investeert in een stuk grond wat vervolgens bouwgrond wordt zal dit stuk grond erg in prijs stijgen. Ze hebben ook de mogelijkheid om te beleggen in appartementen, restaurant en in goud.

huis kopen in Polen

Mijn keuze

Ik besloot na een tijdje onderzoek te hebben gedaan naar de risico;s om een huis in Polen te kopen. De economie in Polen is aanzienlijk aan het stijgen waardoor de huizen ook steeds meer waard zullen worden en ik een mooi vakantie huis zou hebben. Ik heb vervolgens contact opgenomen met het bedrijf voor meer informatie. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid over de investering gehad en de risico’s die eraan hangen. Ik vond het erg aantrekkelijk om een huis in Polen te kopen wat vervolgens ook geregeld is met SA Vastgoed.