buitengewoon bv

Bedrijfsterrein laten asfalteren

Sinds een aantal dagen ben ik de trotse eigenaar van een bedrijf in Rotterdam. Het pand van het bedrijf zag er na de verbouwing erg goed uit maar de zandweg naar het bedrijf toe was echter erg slecht begaanbaar door de vele gaten die in de weg zaten. Het leek mij daarom een erg goed idee om de weg te laten asfalteren zodat de klanten comfortabel het bedrijf konden bereiken.

asfalteren

Contact opgenomen met Buitengewoon.

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die mijn weg zou kunnen asfalteren kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Buitengewoon.

Veel informatie op de website

Toen ik terecht kwam op de website van Buitengewoon kwam ik terecht op een erg goed en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie vinden over het bedrijf en over de dienst die ze verlenen. Ze vinden onder andere de kwaliteit van het werk dat ze opleveren superbelangrijk. Hierdoor zal het asfalt een erg lange levensduur hebben en maar weinig onderhoud nodig hebben. Dit sprak mij natuurlijks erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Ze konden erg snel aan te slag gaan met het asfalteren van de weg naar mijn bedrijfspand toen. Toen het eenmaal klaar was kon ik erg gemakkelijk en comfortabel bij mijn bedrijf komen. Daarom ben ik ook echt super tevreden over het resultaat  die Buitengewoon heeft opgeleverd.