Aankoop van de Jura X8

Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een goed koffiezetapparaat. Ik ben namelijk de eigenaar van een eigen bedrijf in Den haag en mijn werknemers en ik zelf houden wel van een goed bakje koffie tijdens een lange werkdag. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Aroma Club. Het bedrijf beschikt over een super goede en overzichtelijke website. De informatie waar je naar op zoek bent kan je erg gemakkelijk vinden. Ook is er erg veel informatie op de website vermeld over het zetten van koffie en over koffie in het algemeen. Het bedrijf vindt de service die ze de klanten aanbieden onder andere erg belangrijk. Je kan daarom ook altijd contact met het bedrijf opnemen om te vragen voor advies met het maken van de juiste keuze. Na het lezen van deze informatie besloot ik om een kijkje te nemen in het assortiment dat ze aanbieden. De Jura X8 en de informatie die hierbij vermeld stond sprak mij super erg aan.

Jura x8

Aankoop

Nadat ik de informatie had gelezen die bij het apparaat stond besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen om te vragen om advies of de Jura X8 wel de juiste keuze voor mij zou zijn. Ik werd vervolgens erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen.  Ik ben vervolgens overgegaan tot een aankoop van een JUra X8. De machine was binnen een paar dagen geleverd en super snel geïnstalleerd. Nu beschikken we op het werk ook over een erg goed en lekker bakje koffie.